آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,042
تعداد مشاهده مقاله28,028,209
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,245,327

1.

اثرات مجزا و تلفیقی مانان الیگوساکارید (Mannan oligosaccharide) و باکتری لاکتوباسیلوس‌پلانتاروم (Lactobacillus plantarum) جیره بر برخی شاخصهای رشد و فاکتورهای خونی بچه ماهی آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius)

دوره 29، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 109-120
محمد جواد جامی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ حامد پاکنژاد؛ محمود محسنی

2.

اثر متقابل سلنیوم و چربی جیره بر ترکیب اسید چرب بافت ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 20، شماره 4، تیر 1390، صفحه 107-116
جعفر کریم زاده؛ عبدالصمد کرامت امیرکلایی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ قاسم کریم زاده

3.

بررسی عملکرد مکمل فیتاز بر جایگزینی آرد ماهی با آرد سویا و تاثیر آن بر رشد و ترکیب بدن ماهی قزل آلای رنگین کمان

دوره 16، شماره 2، مرداد 1386، صفحه 75-84
پگاه زرگریان؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ رجب محمد نظری

4.

تاثیر پروتئین هیدرولیز شده حاصل از ماهی ساردین پهلو طلایی (Sardinella gibossa) و ضایعات کشتارگاهی طیور بر ترکیب اسیدهای آمینه، رشد و بقا آلوینهای ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 20، شماره 4، تیر 1390، صفحه 81-96
علی طاهری؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ روئین حلاج

5.

تاثیر سطوح مختلف نوکلئوتید جیره بر شاخصهای رشد، بقاء و آنزیمهای کبدی ماهی آزاد دریای خزر(Salmo trutta caspius Kessler، 1877)

دوره 17، شماره 4، بهمن و اسفند 1387، صفحه 123-132
نعمت اله محمودی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ مهدی سلطانی

6.

تاثیر نوکلئوتید جیره غذایی بر تغییرات ساختار روده، رشد و پروفیل اسیدهای چرب میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)

دوره 20، شماره 4، تیر 1390، صفحه 1-10
امین اوجی فرد؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ علی طاهری؛ انسیه غنی زاده کازرونی

7.

تغییرات رشد و ترکیب اسیدهای آمینه لارو ماهی سفید(Rutilus frisii kutum) در طول دوره تکامل لاروی

دوره 21، شماره 1، تیر 1391، صفحه 65-78
ندا خسروی بختیاروندی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ رجب محمد نظری؛ چنگیز مخدومی

8.

جداسازی و تولید نیمه انبوه روتیفر آب شیرین Brachionus calyciflorus تالاب انزلی

دوره 16، شماره 2، مرداد 1386، صفحه 1-10
نصراله احمدی فرد؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ مریم فلاحی کپورچالی

9.

قابلیت هضم چربِی و اسیدهای چرب، ابقاء چربی و عملکرد رشد در ماهی نورس آزاد دریای خزر (Salmo trutta caspius) تغذیه شده با سطوح مختلف اسیدهای چرب بلند زنجیره و ویتامین E

دوره 22، شماره 3، خرداد 1392، صفحه 74-90
ابراهیم ستوده؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ صابر خدابنده

10.

مطالعه ترکیب اسیدهای آمینه لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) تغذیه شده با غذاهای زنده آرتمیا و دافنی

دوره 20، شماره 2، فروردین 1390، صفحه 1-8
صدیقه بابایی؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ رجب محمد نظری

11.

مقایسه رشد و ترکیب اسید چرب روتیفر آب شیرین Brachionus calyeiflorus تغذیه شده با دو جلبک سبز Chlorella sp و Scenedesmus obliquus

دوره 16، شماره 4، اسفند 1386، صفحه 15-26
نصراله احمدی فرد؛ عبدالمحمد عابدیان کناری؛ مریم فلاحی کپورچالی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب