آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,056,911
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,154,833

1.

ارتقاء تولید قزل آلای رنگین کمان در قفس شناور با روش افزایش تراکم ماهی در ذخیره سازی اولیه در سواحل جنوبی دریای خزر

دوره 4، بهار و تابستان 98، اردیبهشت 1398، صفحه 30-39
سید محمد وحید فارابی؛ رضا صفری؛ همایون حسین زاده صحافی

2.

ارزیابی تاثیر کربوکسی متیل سلولز حاوی عصاره گیاه شوید (Anethum graveolens) بر کاهش جذب روغن و کیفیت فیله سرخ شده ماهی کپور سرگنده (Aristichthys nobilis)

دوره 4، پاییز و زمستان 98، آبان 1398، صفحه 37-46
سید رسول شاه حسینی؛ رضا صفری؛ روح اله جوادیان

3.

ارزیابی تجویز جیرهای تاثیرلاکتوباسیلوس بر برخی فاکتورهای خونی ، ایمنی و بازماندگی در مواجهه با باکتری استرپتوکوکوس اینیایی (Streptococcus iniae) قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)

دوره 1، پاییز 95، بهمن 1395، صفحه 1-12
رضا صفری؛ زهرا یعقوب زاده

4.

ارزیابی تغییرات رشد سودوموناس فلورسانس (Pseudomonas fluorescens) در گوشت چرخ شده ماهی کیلکا(Clupeonella delicatula) حاوی نگهدارنده‌های بیولوژیک

دوره 1، زمستان 95، اسفند 1395، صفحه 1-12
رضا صفری؛ زینب رفتنی امیری؛ زهرا یعقوب زاده؛ شبنم حقیقت خواجوی

5.

استخراج پروتئین هیدرولیز شده پوست ماهی قزل آلای رنگین کمان(Oncorhynchus mykiss) با تاکید بر خواص آنتی اکسیدانی

دوره 4، پاییز و زمستان 98، آبان 1398، صفحه 47-58
زهرا یعقوب زاده؛ رضا صفری

6.

استفاده از پروتئین آبکافت شده امعا و احشاء ماهی تون هوور (Thunnus tonggol) بعنوان محیط کشت پایه برخی از باکتری های بیماری زا در ماهی

دوره 3، تابستان97، مرداد 1397، صفحه 33-44
رضا صفری؛ مرجانه علی نژاد؛ فهیمه حبیبی کوتنایی؛ مژگان علی نژاد

7.

افزایش راندمان تکثیر مصنوعی مولدین تاسماهی ایرانی با استفاده از پارامترهای خونی

دوره 7، بهار و تابستان 1401، مرداد 1401، صفحه 26-20
مهدی گل آقایی؛ سید محمد وحید فارابی؛ رضا صفری؛ عبدالحمید آذری

8.

بررسی اثر ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی عصاره گیاه خوشاریزه (Echinophora cinerea) بر روی فیله کپور سرگنده (Aristichthys nobilis) طی دو شرایط نگهداری

دوره 3، پاییز و زمستان 97، آبان 1397، صفحه 13-24
رضا صفری؛ سید رسول شاه حسینی؛ روح اله جوادیان

9.

بررسی و شناسایی برخی باکتریهای شاخص و بیماریزای ماهی در آبهای منطقه جنوب شرقی دریای خزر (مازندران-گهرباران)

دوره 2، زمستان 96، دی 1396، صفحه 19-30
زهرا یعقوب زاده؛ رضا صفری؛ حسن نصراله زاده ساروی

10.

بکارگیری سه گونه باکتری سودوموناس در مهار شکوفایی جلبک سمی نودولاریا

دوره 4، بهار و تابستان 98، اردیبهشت 1398، صفحه 20-29
رضا صفری؛ حسن نصراله زاده ساروی؛ زهرا یعقوب زاده

11.

بیوسیلاژ، رویکردی نوین در افزایش کیفیت جیره غذایی آبزیان

دوره 6، بهار و تابستان 1400، مهر 1400، صفحه 18-24
رضا صفری؛ حسن نصراله زاده ساروی؛ سید محمد وحید فارابی؛ عبداله جعفری

12.

تاثیر تغییرات غلظت مواد مغذی و شدت نور بر رشد و تراکم میکروجلبک کلرلا ولگاریس ( Chlorella vulgaris)

دوره 2، بهار 97، اردیبهشت 1397، صفحه 25-35
مرضیه رضائی؛ مسعود هدایتی فرد؛ رضا صفری؛ آسیه مخلوق

13.

تعیین سلامت بافت عضلانی ماهی کفال طلایی (Liza aurata) به ماده رادیواکتیو سزیم-137 در سواحل جنوبی دریای خزر

دوره 5، بهار و تابستان 1399، فروردین 1399، صفحه 45-53
مریم رضائی؛ رضا صفری؛ حسن نصراله زاده ساروی؛ حوریه یونسی پور

14.

کاربرد اسانس نعناع صحرایی (Mentha Spicata) و محلول پروتئین آب پنیر در پوشش دار کردن محصولات شیلاتی

دوره 3، پاییز و زمستان 97، آبان 1397، صفحه 47-56
شبنم نوبهار؛ شبنم حقیقت خواجوی؛ رضا صفری

15.

کاربرد فرآیند تبرید و سیستم های برودتی در صنایع فرآوری آبزیان

دوره 8، بهار و تابستان 1402، فروردین 1403، صفحه 8-1
ذبیح اله بهمنی؛ رضا صفری؛ یزدان مرادی

16.

کاربرد فناوری انجماد در صنعت فرآوری آبزیان

دوره 7، پاییز و زمستان 1401، بهمن 1401، صفحه 54-46
ذبیح اله بهمنی؛ رضا صفری؛ یزدان مرادی

17.

مقایسه خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره الکلی دو جلبک Chlorella vulgaris و Spirulina Platensis در شرایط آزمایشگاهی

دوره 2، زمستان 96، دی 1396، صفحه 11-18
میر بابک تقوی تکیار؛ شبنم حقیقت خواجوی؛ رضا صفری

18.

نقش مشارکت های مردمی در حفاظت از تکثیر طبیعی ماهی سفید دریای خزر در رودخانه خیرود

دوره 4، بهار و تابستان 98، اردیبهشت 1398، صفحه 40-49
مهدی نادری جلودار؛ ابوالقاسم روحی؛ همایون حسین زاده صحافی؛ حسن نصراله زاده ساروی؛ محمد علی افرائی بندپی؛ حسن فضلی؛ رضا صفری؛ ولی ا. محمد زاده



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب