آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله26,984,558
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,149,541

1.

اثرات روش ‌های مختلف پخت بر مواد معدنی و ویتامین‌های A و E در فیله ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus

دوره 26، شماره 2، تیر 1396، صفحه 79-88
داود علی پور؛ مهران جواهری بابلی؛ لاله رومیانی

2.

اثر نایسین، سدیم لاکتات و بسته بندی اتمسفر تغییر یافته بر ماندگاری برگر کپور نقره ای (Hypophthalmichthys molitrix)

دوره 27، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 91-103
نرگس مسگران؛ لاله رومیانی

3.

بررسی اثر انجماد بر تغییرات کیفیت شیمیایی و ترکیب اسید چرب میگوی پاسفید غربی پرورشی ((Litopenaeus vannamei

دوره 21، شماره 3، آذر 1391، صفحه 31-44
مهران جواهری بابلی؛ رانا چوی؛ ابوالفضل عسگری؛ لاله رومیانی

4.

بررسی مراحل توسعه و تکوین جنینی ماهی بنی (Barbus sharpeyi Gunther, 1874)

دوره 22، شماره 4، آبان 1393، صفحه 1-12
سارا احمدی؛ مژگان خدادادی؛ لاله رومیانی؛ رضا حکیمی مفرد

5.

تاثیر خوراکی لاکتوباسیلوس کازئی و سطوح مختلف ایمونوژن بر عملکرد فاکتورهای ایمنی و خونی کپور معمولی (Cyprinus carpio)

دوره 26، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 139-150
محبوبه کاهکش؛ لاله رومیانی

6.

تاثیر عصاره الکلی گیاهان بن سرخ ( (Allium jesdanum، شنگ (Tragopon carcifolus) و شاتره (Fumaria parviflora) بر ماندگاری فیله ماهی سفید (Rutilus frisii kutum)

دوره 29، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 93-108
صبا کوگانی؛ لاله رومیانی

7.

تخمین پارامترهای رشد و مرگ و میر ماهی صبور ( Tenualosa ilisha ) در آبهای استان خوزستان با استفاده از آنالیز فراوانی طولی

دوره 16، شماره 4، اسفند 1386، صفحه 89-98
لاله رومیانی؛ مژگان خدادادی؛ غلامحسین محمدی

8.

ضد باکتریایی فیلم نانوکامپوزیت آگار-ژلاتین در ترکیب با اسانس نعناع فلفلی و تأثیر آن بر ماندگاری قزل‌آلای رنگین‌کمان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 13 دی 1399
ریحانه بورد؛ لاله رومیانی

9.

فعالیت ضد باکتریایی اسانس زیره سبز(Cuminum cyminum) و نیسین در مهار باکتری Streptococcus iniaeدر محیط آزمایشگاه و فیله قزل آلا

دوره 22، شماره 3، خرداد 1392، صفحه 50-59
لاله رومیانی

10.

کنترل اکسیداسیون روغن کبد ماهی تون زرد باله (Thunnus albacares) با استفاده از عصاره هیدروالکلی جلبک Nannochloropsis oculata از طریق آنالیز سطح پاسخ

دوره 31، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 63-81
مهدی شریفی اصل؛ لاله رومیانی

11.

مطالعه تأثیر انواع بسته‌بندی‌ برماندگاری فیله کپورعلفخوار (Ctenopharyngodon idella) در دمای یخچال°C 4

دوره 25، شماره 3، مهر 1395، صفحه 63-72
مهدیه بهرامی فر؛ لاله رومیانی؛ ابوالفضل عسکری ساری

12.

مطالعه تغییرات کیفیت فیله قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss)طی دوره نگهداری در مخازن عرضه زنده

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ ، انتشار آنلاین از تاریخ 29 آذر 1401
جواد مهری؛ مهدی شمسایی مهرجان؛ لاله رومیانی؛ هومن رجبی اسلامی

13.

مقایسه غلظت آهن در اندام های عضله، کبد و آبشش ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در استخرهای پرورش ماهیان گرم آبی در استان خوزستان

دوره 25، شماره 2، تیر 1395، صفحه 135-142
پیوند مکتبی؛ لاله رومیانی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب