آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,726
تعداد مقالات31,041
تعداد مشاهده مقاله27,739,864
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,221,230

1.

اثر پوشش خوراکی سدیم آلژینات بر تغییرات کیفی ماهی کیلکای سر و دم زده شکم خالی در سردخانه‌

دوره 20، شماره 1، شهریور 1390، صفحه 23-30
نسرین خانه دان؛ عباسعلی مطلبی؛ علی اصغر خانی پور

2.

ارزیابی کیفیت بتا کاروتن استخراج شده از آزولا فیلیکوئیدس (Azolla filiculoides) تالاب انزلی به روش هیدرولیز قلیایی در فصل تابستان

دوره 25، شماره 5، اسفند 1395، صفحه 75-86
مینا سیف زاده؛ علی اصغر خانی پور؛ یزدان مرادی

3.

ارزیابی ماندگاری و کیفیت پودر سوپ صنعتی غنی‌شده با میگوی Macrobrachium nipponense طی فرمولاسیون نوین و 6 ماه نگهداری در دمای اتاق

دوره 27، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 39-48
قربان زارع گشتی؛ یاسمن اعتمادیان؛ علی اصغر خانی پور؛ محمد صیاد بورانی؛ معصومه رهنما؛ عظمت دادای قندی؛ فرشته خدابنده؛ فاطمه نوغانی؛ افشین فهیم؛ مینا احمدی

4.

اندازه گیری و مقایسه غلظت فلزات سنگین کادمیوم ، نیکل و روی در بافت خوراکی عضله اردک ماهی(Esox lucius) تالاب انزلی

دوره 24، شماره 1، فروردین 1393، صفحه 75-82
مینا احمدی؛ علی اصغر خانی پور؛ سید جواد ابوالقاسمی

5.

برخی ویژگیهای زیستی شاه میگوی خزری Astacus Leptodoctylus eichwaldi Bott , 1950 در سواحل بندر انزلی

دوره 13، شماره 1، خرداد 1383، صفحه 129-148
محمد کریمپور؛ علی اصغر خانی پور؛ سید امین اله تقوی

6.

بررسی اندازه گیری تاز گی ماهی تیلاپیا با استفاده از روش Quality index method ( QIM )

دوره 23، شماره 3، مهر 1393، صفحه 69-79
قربان زارع گشتی؛ عباسعلی مطلبی؛ یزدان مرادی؛ علی اصغر خانی پور؛ نسرین مشائی؛ سید حسن جلیلی؛ مینا سیف زاده؛ فریدون رفیع پور؛ فرحناز لکزایی

7.

بررسی تغذیه Mnemiopsis leidyi از زئوپلانکتونهای دریای خزر

دوره 17، شماره 3، مهر و آبان 1387، صفحه 35-46
سیامک باقری؛ علیرضا میرزاجانی؛ مرضیه مکارمی؛ علی اصغر خانی پور

8.

بررسی تغییرات و پایداری اسیدهای چرب چندغیراشباع (PUFA) و ضریب پلی ان (Polyen Index) در برگر تلفیقی ماهی کیلکا - کپور نقره ای طی نگهداری در سردخانه در دمای 18- درجه سانتیگراد

دوره 25، شماره 2، تیر 1395، صفحه 43-50
علی اصغر خانی پور؛ فاطمه مرادیان سرخی؛ یاسمن فهیم دژبان

9.

بررسی عملکرد شناساگر تازگی در بسته بندی هوشمند فیله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) طی مدت نگهداری در یخچال

دوره 25، شماره 3، مهر 1395، صفحه 121-132
ذبیح اله بهمنی؛ علی اصغر خانی پور؛ عبدالرسول ارومیه ای؛ عباسعلی مطلبی

10.

بررسی فاکتورهای شیمیایی، ارزش غذایی و میزان پذیرش کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris) خشک طعم‌دار تولید شده به روش صنعتی

دوره 26، شماره 5، دی 1396، صفحه 1-12
علی اصغر خانی پور؛ مینا سیف زاده؛ قربان زارع گشتی؛ فرشته خدابنده

11.

بررسی میزان تجمع سموم آلدرین، دیازینون و اندرین در بافت عضله خوراکی ماهی‌های اقتصادی تالاب انزلی

دوره 27، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 23-30
مینا سیف زاده؛ علیرضا ولی پور؛ قربان زارع گشتی؛ علی اصغر خانی پور

12.

بهبود اندازه چشمه تور پره های ساحلی (Beach seine) در سواحل ایرانی دریای خزر و بررسی نتایج صید آن

دوره 18، شماره 4، بهمن و اسفند 1388، صفحه 45-56
علی اصغر خانی پور؛ کامبیز خدمتی؛ رضا نهرور

13.

پارامترهای رشد، مرگ و میر و مقدار صید در واحد تلاش (CPUE) سیاه ماهی (Capoeta capoeta) در دریاچه مخزنی حسنلو

دوره 19، شماره 1، فروردین 1389، صفحه 17-26
علی اصغر خانی پور؛ محمد کریم پور

14.

تاثیر غلظت هگزیل رزورسینول بر تغییرات شیمیایی، باکتریایی، حسی و مدت زمان ماندگاری میگوی سفید غربی پرورشی (Litopenaeus vannamei) منجمد

دوره 24، شماره 4، دی 1394، صفحه 195-208
مینا سیف زاده؛ علی اصغر خانی پور؛ یزدان مرادی

15.

مقایسه کارایی تله مخروطی و تور گوشگیر ثابت برای صید ماهیان استخوانی تالاب انزلی

دوره 21، شماره 1، تیر 1391، صفحه 161-170
غضنفر مرادی نسب؛ رسول قربانی؛ سید یوسف پیغمبری؛ علی اصغر خانی پور

16.

مقایسه کارآیی تله های تاشو با تله های قیفی در صید شاه میگوی Astacus leptodactylus دریاچه مخزنی سد ارس

دوره 14، شماره 2، مرداد 1384، صفحه 103-114
محمد کریمپور؛ سید امین اله تقوی؛ علی اصغر خانی پور



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب