آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,729
تعداد مقالات31,080
تعداد مشاهده مقاله28,928,916
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,325,337

1.

ارزیابی خصوصیات میکروبی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی شیرفندق بر پایه آب پنیر تخمیر شده با دانه کفیر

دوره 15، شماره 3، آذر 1393، صفحه 13-26
ندا مالکی؛ فرامرز خدائیان؛ سیدمحمد موسوی

2.

خصوصیات فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم‏های خوراکی بر پایه کفیران و پروتئین‏های آب پنیر

دوره 16، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 37-50
محسن زلفی؛ فرامرز خدائیان؛ سیدمحمدعلی ابراهیم زاده؛ مریم هاشمی


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب