آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,002,117
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,151,963

1.

اثر جایگزنی بوته پنبه بجای کاه گندم بر عملکرد، فعالیت آنزیم‌های هیدرولیتیک و فراسنجه‌های شکمبه‌ای میش‏های دالاق

دوره 36، شماره 141، اسفند 1402، صفحه 59-74
تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری؛ محبوبه شاهی؛ محمد اسدی

2.

اثر سطوح مختلف ضایعات پرتقال بر قابلیت هضم مواد مغذی ،آنزیم‌های فیبرولتیک ،فراسنجه های شکمبه‌ای و خونی در میش دالاق

دوره 33، شماره 129، اسفند 1399، صفحه 113-124
آزاده نهاردانی؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری

3.

اثر سطوح مختلف ضایعات چای سبز بر افزایش وزن، قابلیت هضم مواد مغذی و ابقای نیتروژن در بره های پرواری

دوره 31، شماره 120، آذر 1397، صفحه 71-88
محمد ناصحی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ مرتضی رضائی؛ تقی قورچی

4.

ارزیابی و تحلیل اقتصادی عملکرد بره‌های پرواری تغذیه شده با منابع مختلف روغن در جیره براساس مدل‌ تاپسیس (TOPSIS)

دوره 30، شماره 116، آذر 1396، صفحه 89-102
رضا پرور؛ تقی قورچی؛ محمود شمس شرق

5.

ارزشیابی خصوصیات پروتئین پودر بقایای کشتارگاه طیور با مدل CNCPS و تاثیر سطوح مختلف آن بر عملکرد بره های پرواری نژاد بلوچی

دوره 33، شماره 128، آذر 1399، صفحه 29-38
محدثه رودباری؛ تقی قورچی؛ سعید حسنی؛ بهروز دستار؛ راحله رجبی علی آبادی؛ محمدرضا بیرجندی

6.

بررسی تاثیر استفاده از مقادیر مختلف بقایای بوته خشک گوجه‌فرنگی بر عملکرد، قابلیت هضم و فراسنجه‌های خونی بره‌های دالاق‬‬‬‬‬‬

دوره 33، شماره 126، خرداد 1399، صفحه 83-94
سمیه فروزان؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری؛ بهرام پارسا

7.

تاثیر تفاله گوجه فرنگی خام و تخمیری بر عملکرد رشد، فراسنجه‌های خونی و ریخت شناسی پرز‌های ایلئوم جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 122، خرداد 1398، صفحه 349-366
محسن رجب زاده نسوان؛ بهروز دستار؛ تقی قورچی؛ امید عشایری زاده؛ مرتضی خمیری

8.

تأثیر جیره های حاوی ضایعات ماهی تخمیری بر عملکرد رشد و خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی

دوره 29، شماره 111، شهریور 1395، صفحه 75-86
اکرم شبانی؛ فتح اله بلداجی؛ بهروز دستار؛ تقی قورچی؛ سعید زره داران

9.

تاثیر چرای مستقیم گیاه کامل جو بر عملکرد و خصوصیات پرواری بره‌های دالاق

دوره 30، شماره 117، اسفند 1396، صفحه 141-150
تقی قورچی؛ سیدمحمدمهدی سیدالموسوی؛ ابراهیم زینلی؛ زهره کریمی؛ آشور محمد قره باش

10.

تاثیر سطوح مختلف سبوس ذرت بر جمعیت میکروبی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و خونی و ابقای نیتروژن در میش‌های دالاق

دوره 33، شماره 127، شهریور 1399، صفحه 177-188
عبدالحکیم توغدری؛ تقی قورچی؛ محمد اسدی؛ رضا کمالی

11.

تأثیر شکل فیزیکی کنسانتره و نوع بافر جیره بر سنتز پروتئین میکروبی، فراسنجه‌های شکمبه-ای و خونی در بره‌های پرواری دالاق

دوره 32، شماره 122، خرداد 1398، صفحه 143-158
محمد اسدی؛ عبدالحکیم توغدری؛ تقی قورچی؛ شهریار کارگر

12.

تأثیر شکل فیزیکی یونجه و فرآوری دانۀ جو بر عملکرد، فراسنجه‌های تخمیری شکمبه و سنتز پروتئین میکروبی در بره‌های پرواری دالاق

دوره 35، شماره 137، اسفند 1401، صفحه 17-30
راحله رجبی علی آبادی؛ تقی قورچی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ عبدالحکیم توغدری؛ مختار مهاجر؛ رضا طهماسبی

13.

تأثیر ضایعات ماهی تخمیری در تغذیه جوجه های گوشتی بر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش و فراسنجه های خون

دوره 29، شماره 113، اسفند 1395، صفحه 17-30
اکرم شبانی؛ فتح اله بلداجی؛ بهروز دستار؛ تقی قورچی؛ سعید زره داران

14.

مقایسه ترکیب شیمیایی و تجزیه پذیری شکمبه ای چهار نوع کاه فر آوری-شده با قارچ رنگین کمان (Trametes versicolor)

دوره 28، شماره 107، شهریور 1394، صفحه 49-60
عطیه مهرابی؛ تقی قورچی؛ سید اسماعیل رضوی

15.

مقایسه عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌ها و بزغاله‌های پرواری با جیره‌های حاوی سطوح مختلف عصاره آویشن

دوره 34، شماره 132، آذر 1400، صفحه 83-98
صفورا شه روان؛ تقی قورچی؛ بهروز دستار؛ عبدالحکیم توغدری؛ مختار مهاجر



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب