آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,007
تعداد مشاهده مقاله27,050,769
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,154,483

1.

اثر جایگزنی بوته پنبه بجای کاه گندم بر عملکرد، فعالیت آنزیم‌های هیدرولیتیک و فراسنجه‌های شکمبه‌ای میش‏های دالاق

دوره 36، شماره 141، اسفند 1402، صفحه 59-74
تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری؛ محبوبه شاهی؛ محمد اسدی

2.

اثر سطوح مختلف ضایعات پرتقال بر قابلیت هضم مواد مغذی ،آنزیم‌های فیبرولتیک ،فراسنجه های شکمبه‌ای و خونی در میش دالاق

دوره 33، شماره 129، اسفند 1399، صفحه 113-124
آزاده نهاردانی؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری

3.

بررسی تاثیر استفاده از مقادیر مختلف بقایای بوته خشک گوجه‌فرنگی بر عملکرد، قابلیت هضم و فراسنجه‌های خونی بره‌های دالاق‬‬‬‬‬‬

دوره 33، شماره 126، خرداد 1399، صفحه 83-94
سمیه فروزان؛ تقی قورچی؛ عبدالحکیم توغدری؛ بهرام پارسا

4.

تاثیر سطوح مختلف سبوس ذرت بر جمعیت میکروبی، فراسنجه‌های شکمبه‌ای و خونی و ابقای نیتروژن در میش‌های دالاق

دوره 33، شماره 127، شهریور 1399، صفحه 177-188
عبدالحکیم توغدری؛ تقی قورچی؛ محمد اسدی؛ رضا کمالی

5.

تأثیر شکل فیزیکی کنسانتره و نوع بافر جیره بر سنتز پروتئین میکروبی، فراسنجه‌های شکمبه-ای و خونی در بره‌های پرواری دالاق

دوره 32، شماره 122، خرداد 1398، صفحه 143-158
محمد اسدی؛ عبدالحکیم توغدری؛ تقی قورچی؛ شهریار کارگر

6.

تأثیر شکل فیزیکی یونجه و فرآوری دانۀ جو بر عملکرد، فراسنجه‌های تخمیری شکمبه و سنتز پروتئین میکروبی در بره‌های پرواری دالاق

دوره 35، شماره 137، اسفند 1401، صفحه 17-30
راحله رجبی علی آبادی؛ تقی قورچی؛ نورمحمد تربتی نژاد؛ عبدالحکیم توغدری؛ مختار مهاجر؛ رضا طهماسبی

7.

مقایسه عملکرد و قابلیت هضم مواد مغذی در بره‌ها و بزغاله‌های پرواری با جیره‌های حاوی سطوح مختلف عصاره آویشن

دوره 34، شماره 132، آذر 1400، صفحه 83-98
صفورا شه روان؛ تقی قورچی؛ بهروز دستار؛ عبدالحکیم توغدری؛ مختار مهاجر


counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب