آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,008
تعداد مشاهده مقاله27,151,192
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,164,481

1.

اثر انتقال باکتری‌های تجزیه کننده لیگنوسلولز روده موریانه به شیرابه شکمبه بر فراسنجه‌‌های تولید گاز و قابلیت هضم کاه گندم و سرشاخه خرما در شرایط برون‌‌تنی

دوره 30، شماره 114، خرداد 1396، صفحه 219-230
ایوب عزیزی؛ طاهره محمدآبادی؛ حسین معتمدی؛ مرتضی چاجی؛ حسن فضایلی

2.

اثر تانن میوه بلوط (Quercus persica) بر کینتیک تخمیر شکمبه بزهای بومی در اواخر دوره آبستنی

دوره 31، شماره 118، خرداد 1397، صفحه 209-224
هوشنگ جعفری؛ فرشید فتاح نیا؛ علی خطیب جو؛ حسن فضائلی؛ گلناز تاسلی؛ صیفعلی ورمقانی

3.

اثر تغذیه‌ی سیلاژ تفاله انگور سفید بر عملکرد پرواری گوساله های نر هلشتاین

دوره 28، شماره 107، شهریور 1394، صفحه 241-252
بهرام افشار حمیدی؛ حسن فضایلی

4.

اثر یک ترکیب اوره آهسته رهش تولید شده بر تولید گاز، تخمیر، گوارش‌پذیری مواد مغذی و فعالیت آنزیمهای میکروبی با استفاده از شیرابه شکمبه گوسفند

دوره 32، شماره 122، خرداد 1398، صفحه 279-290
ایوب عزیزی؛ افروز شریفی؛ حسن فضائلی

5.

اثر مرحله برداشت بر عملکرد تولید علوفه و ارزش غذایی گیاه کامل نیشکر به عنوان یک منبع علوفه ای

دوره 30، شماره 115، شهریور 1396، صفحه 55-68
ابراهیم فروغی نیا؛ حسن فضایلی

6.

اثر منابع متفاوت غلات بر قابلیت هضم جیره غذایی در اسب با استفاده از دو نشانگر داخلی

دوره 28، شماره 107، شهریور 1394، صفحه 3-12
احسان دیرکوندی؛ یوسف روزبهان؛ حسن فضائلی

7.

ارزیابی ویژگی‌های تراکم‌پذیری ترکیب علوفه-کنسانتره جهت تولید بلوک‌‌‌های خوراک کامل

دوره 30، شماره 116، آذر 1396، صفحه 115-126
سیروس فراستی؛ محمد مهدی معینی؛ فردین هژبری؛ حسن فضائلی

8.

ارزش غذایی سیلاژ تفاله پرتقال همراه با کاه گندم و اوره به روش درون تنی و برون تنی

دوره 34، شماره 131، شهریور 1400، صفحه 151-166
حسن فضائلی؛ رامین علیوردی‌نسب؛ عباس سرمدی؛ افشین همتی

9.

ارزش غذایی سیلاژ علوفه تاج‌خروس (رقم Maria) در مقایسه با سیلاژ ذرت

دوره 31، شماره 121، اسفند 1397، صفحه 303-316
حسین شادی؛ یوسف روزبهان؛ جواد رضائی؛ حسن فضائلی

10.

تاثیر استفاده از کاه نخود و علوفه توت فرنگی در جیره خوراکی بر عملکرد و گوارش پذیری گوساله های پرواری

دوره 35، شماره 136، آذر 1401، صفحه 97-108
رحمن ابن عباسی؛ فردین هژبری؛ حسن فضائلی

11.

تأثیر افزودن کاه گندم و لاکتوباسیلوس بوخنری بر کیفیت سیلاژ چغندرعلوفه‌ای در کیسه‌های پلی‌اتیلنی

دوره 35، شماره 135، شهریور 1401، صفحه 133-146
محمد یگانه پرست؛ مجید کلانتر نیستانکی؛ حسن فضائلی؛ علیرضا آقاشاهی؛ مهدی خجسته کی؛ سیدسعید صادق زاده؛ امیر کدخدایی

12.

تعیین ارزش غذایی سیلاژ خوراک کامل بر پایه تفاله پرتقال با روش درون تنی در گوسفند

دوره 36، شماره 140، آذر 1402، صفحه 83-96
حسن فضائلی؛ رامین علیوردی نسب؛ داوود ابراهیمی میمند؛ اسماعیل باغجری؛ عباس سرمدی؛ علیرضا گلبخت

13.

خصوصیات سیلویی و ارزش غذایی سیلاژ خوراک کامل بر پایه تفاله پرتقال با نسبت‌های مختلف کاه گندم و افزودنی-های متفاوت

دوره 35، شماره 134، خرداد 1401، صفحه 59-74
حسن فضائلی؛ اسماعیل باغجری؛ عباس سرمدی؛ جواد طاهری پور

14.

عملکرد بره های پرواری تغذیه شده با جیره های غذایی حاوی علوفه هیدرو پونیک

دوره 28، شماره 106، خرداد 1394، صفحه 157-168
سید علیرضا حسینی ابرندآبادی؛ حسن حسینی نسب؛ حمید رضا پورمیرزایی؛ حسن فضائلی

15.

محصول فرعی پسته به‌عنوان یک خوراک علوفه‌ای در تغذیه نشخوارکنندگان - یک مقاله مروری (بخش اول: ذخیره‌سازی، ترکیبات شیمیایی، مصرف خوراک، عملکرد و قابلیت هضم)

دوره 29، شماره 112، آذر 1395، صفحه 129-144
پیروز شاکری؛ مرتضی حسینی غفاری؛ حسن فضائلی

16.

محصول فرعی پسته به‌عنوان یک خوراک علوفه‌ای در تغذیه نشخوارکنندگان - یک مقاله مروری (بخش دوم: نیتروژن آمونیاکی، پروتئین میکروبی، تخمیر و بیوهیدروژناسیون شکمبه‌ای، متان و متابولیت‌های خون)

دوره 29، شماره 113، اسفند 1395، صفحه 99-110
پیروز شاکری؛ مرتضی حسینی غفاری؛ حسن فضائلی

17.

مطالعه قابلیت سیلو شدن علوفه آرتیچوک و اثر افزودن سطوح مختلف ملاس بر خصوصیات سیلویی آن

دوره 29، شماره 113، اسفند 1395، صفحه 41-50
نادر پاپی؛ فرخ کفیل زاده؛ حسن فضائلی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب