آمار

تعداد نشریات283
تعداد نشریات سازمان81
تعداد شماره‌ها2,722
تعداد مقالات31,008
تعداد مشاهده مقاله27,125,269
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,161,975

1.

اثرات اسانس آویشن برعملکرد، متابولیت های سرم و سیستم ایمنی در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 31، شماره 119، شهریور 1397، صفحه 19-30
داود محمدی؛ اکبر یعقوبفر؛ نیما ایلا

2.

اثرات اسانس شیرین‌بیان بر عملکرد و پایداری اکسیداتیو گوشت در جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 118، خرداد 1397، صفحه 173-184
مسلم گراوند؛ سید داود شریفی؛ اکبر یعقوبفر؛ شکوفه غضنفری؛ سید عبداله حسینی

3.

اثرات سطوح مختلف انرژی قابل سوخت و ساز و پروتئین جیره بر عملکرد رشد ، بازده استفاده از انرژی و پروتئین و پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی سویه راس 308

دوره 34، شماره 130، خرداد 1400، صفحه 89-108
امیر کوشنده؛ محمد چمنی؛ اکبر یعقوبفر؛ علی اصغر صادقی؛ حسن بانه

4.

اثرات مخمر ساکارومایسیس، سبوس گندم و پوسته سویا بر کیفیت و ماندگاری گوشت در جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 125، اسفند 1398، صفحه 205-218
فهیمه دانش یار؛ سید محمد حسینی؛ اکبر یعقوبفر

5.

اثر پلی ساکاریدهای غیرنشاسته‌ای دانه جو مکمل شده با آنزیم بر عملکرد، جمعیت میکروبی و ریخت‌شناسی پرزهای روده کوچک جوجه‌های گوشتی

دوره 28، شماره 106، خرداد 1394، صفحه 121-132
مجید کلانتر نیستانکی؛ اکبر یعقوبفر؛ فریبرز خواجعلی

6.

اثر سطوح مختلف اسانس مرزه، پودر سیر و شبدر بر ‌عملکرد، خصوصیات لاشه و نسبت بازده انرژی و پروتئین در جوجه‌های‌گوشتی

دوره 32، شماره 122، خرداد 1398، صفحه 105-120
درخشنده رحیمی؛ حسین منصوری یاراحمدی؛ اکبر یعقوبفر؛ جعفر فخرایی

7.

اثر شکل فیزیکی جیره های غذایی (آردی، پلت و اکسترود) بر ویژگی های بستر، خصوصیات کیفی پا، سینه و شاخص های استخوان درشت نی در جوجه های گوشتی

دوره 31، شماره 120، آذر 1397، صفحه 159-172
مهتاب عزیزیان؛ علی اصغر ساکی؛ اکبر یعقوبفر

8.

اثر کربوهیدرات‌های دیواره سلولی سبوس و دانه گندم در جیره های همراه و بدون آنزیم بر فعالیت آنزیم‌های سرم و روده، اسیدهای چرب فرار، ریخت‌شناسی و جمعیت باکتریایی روده جوجه های گوشتی

دوره 28، شماره 107، شهریور 1394، صفحه 253-268
اکبر یعقوبفر؛ نیما ایلاء؛ مینا دهقان؛ علی کوچکی

9.

ارزیابی اثرات استفاده از مولتی‌آنزیم در جیره‌های حاوی سطوح مختلف کنجاله کلزا و ضایعات بوجاری گندم بر عملکرد، کیفیت لاشه و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 115، شهریور 1396، صفحه 37-54
محمود صحرائی؛ اباذر قنبری؛ رحمت کرمی؛ هوشنگ لطف الهیان؛ اکبر یعقوبفر؛ داریوش شکوری؛ اکبر ابرغانی

10.

اندازه گیری اسیدهای چرب در نمونه های ماهی، تخم مرغ و شیر: مقایسه روش های مختلف استخراج

دوره 32، شماره 125، اسفند 1398، صفحه 71-88
مرجان برازجانی؛ محمد حسین بناءبازی؛ حمیدرضا سیدآبادی؛ اکبر یعقوبفر؛ سعید اسماعیل خانیان

11.

بررسی اثرات محرک رشد گیاهی اورکس® بر عملکرد و پاسخ های ایمنی جوجه های گوشتی با استفاده از روش مدیریت تصمیم گیری چند شاخصی

دوره 32، شماره 125، اسفند 1398، صفحه 219-232
هوشنگ لطف الهیان؛ امیرحسین علیزاده قمصری؛ سید عبداله حسینی؛ اکبر یعقوبفر؛ علیرضا آقاشاهی

12.

بررسی تاثیر عصاره گیاه آنیسون(Pimpinella anisum L.) و گلپر(Heracleum persicum) در مقایسه با اکسی‌تتراسایکلین و پروبیوتیک پریمالاک بر پاسخ ایمنی، جمعیت میکروبی ایلئوم و خصوصیات مورفولوژیکی تهی‌روده جوجه‌های گوشتی

دوره 31، شماره 121، اسفند 1397، صفحه 27-38
مجید همتی؛ جعفر فخرایی؛ اکبر یعقوبفر؛ حسین منصوری یاراحمدی

13.

تأثیر سطوح مختلف اسانس مرزه خوزستانی (Satureja khuzestanica) در دو شکل معمول و میکروکپسوله شده در جیره‌های غذایی بر عملکرد، صفات لاشه و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 32، شماره 123، شهریور 1398، صفحه 217-232
عمران آذرباد؛ اکبر یعقوبفر؛ حسن کرمانشاهی؛ امیر میمندی پور

14.

تأثیر شکل خوراک، ارقام جو و مکمل آنزیمی بر عملکرد، خصوصیات لاشه و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 30، شماره 114، خرداد 1396، صفحه 257-272
علی محمد هوشمندی؛ محمد بوجارپور؛ اکبر یعقوبفر؛ سمیه سالاری؛ حسن رکنی

15.

تاثیر شیوه های مختلف بیان و تامین اسیدهای آمینه و انرژی قابل متابولیسم جیره های غذایی بر فراسنجه های تولیدی و متابولیک جوجه های گوشتی سویه آرین

دوره 28، شماره 106، خرداد 1394، صفحه 243-258
پویا یاری؛ اکبر یعقوبفر؛ حبیب اقدم شهریار؛ یحیی ابراهیم نژاد؛ سارا میرزایی گودرزی؛ نادر پاپی

16.

تأثیر میوه کهور در جیره‌های غذایی پلت و آردی بر فراسنجه‌های بیوشیمیایی خون و پایداری اکسیداتیو گوشت جوجه‌های گوشتی

دوره 33، شماره 128، آذر 1399، صفحه 191-204
ابراهیم محمدی کوتیانی؛ جعفر فخرائی؛ اکبر یعقوبفر؛ حسین منصوری یاراحمدی

17.

تعیین ارزش غذایی و انرژی قابل سوخت و ساز دو واریته خرما

دوره 31، شماره 118، خرداد 1397، صفحه 99-110
محمد حامد سلاجقه؛ مصطفی یوسف الهی؛ محمد سالارمعینی؛ اکبر یعقوبفر

18.

تعیین انرژی قابل سوخت و ساز گندم، جو و ذرت تولیدی در ایران با استفاده از روش بیولوژی (درون تنی) و مقایسه با برآورد حاصل از معادلات متداول و NIR

دوره 34، شماره 131، شهریور 1400، صفحه 117-132
اکبر یعقوبفر؛ رضوان یعقوبفر؛ احسان زارع بنادکوکی؛ حسین غلامی



counter
سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب